היום: תרגיל רשותי רחב בעירייה

"המטרה היא להכניס אותנו למוכנות לזמן אמת בידיעה שהתרחישים ריאליים" אומר יוחנן מאלי מנכ"ל העירייה שמוביל את התרגיל * התרגיל יכלול שורה של מצבים שונים הכוללים מלחמה, נפילת טילים ופגיעות סביבתיות שעלולות ל"ע לקרות

היום (שני) מתקיים תרגיל רשותי רחב במרכז ההפעלה של עיריית בית שמש. את התרגיל מוביל מנכ”ל העירייה יוחנן מאלי לצד ראש אגף חירום וביטחון צחי אלימלך וגורמים מקצועיים מטעם פיקוד העורף. במהלך התרגיל המכלולים יבצעו תרגול של מצבים שונים הכוללים מלחמה, נפילת טילים, פגיעות סביבתיות ועוד. “אנחנו היום בחלק השני של התרגיל, החלק היותר מעשי בו” אומר מנכ”ל העירייה יוחנן מאלי, “המטרה היא להכניס אותנו למוכנות לזמן אמת בידיעה שהתרחישים ריאליים”. עוד אומר מאלי,”חובה עלינו להפיק לקחים לשגרה ולוודא שאנחנו מוכנים בשגרה ובחירום. אני גאה בכל אלו שלוקחים חלק וסבור שבזכות תרגיל זה עיריית בית שמש תוכל לספק את השירות הנכון ביותר לעתות שגרה וחירום”.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

ממליץ ללמוד מבית הספר והת”ת החרדיים: שר החינוך בביקור במוסדות “נצח” בעיר

שר החינוך, ח”כ יואב קיש, הגיע הבוקר לביקור בת”ת וביה”ס של רשת “נצח” בבית שמש. בביקור השתתפו לצד ראש העיר שמואל גרינברג יו”ר רשת נצח הרב מנחם בומבך ומנכ”ל הרשת מיכאל נכטילר, מחזיק תיק החינוך סגן ראש העיר איציק אלמליח, המשנה לראש העיר מוטי לייטנר, בכירי משרד החינוך שי קלדרון וחיים הלפרין, וכן בכירים נוספים מעיריית בית שמש ומנהל החינוך.

לידיעה המלאה »