זריקת אפיפן. צילום: דוברות איחוד הצלה

חייה של נערה מבית שמש ניצלו בזכות הזריקה

חייה של נערה כבת 13 ניצלו בזכות תושייתה וזריזותה של חובשת רפואת חירום של איחוד הצלה, שהזריקה לה זריקת אפיפן בשל אלרגיה קשה שחוותה.

חייה של נערה כבת 13 ניצלו בזכות תושייתה וזריזותה של חובשת רפואת חירום של איחוד הצלה מסניף בית שמש דניאלה סמג’א.

בצהרים (רביעי) התקבלה קריאה ברמת בית שמש א’ על נערה עם תגובה אלרגית קשה. המתנדבת דניאלה סמג’א שהגיעה למקום, זיהתה את חומרת המצב והעניקה לילדה סיוע רפואי ראשוני בשטח שכלל הזרקת אפיפן שברשותה.
לאחר שמצבה התייצב היא פונתה בניידת טיפול נמרץ להמשך טיפול בבית החולים.

יש לציין שבתקופה האחרונה נאלצו מתנדבי איחוד הצלה מסניף בית שמש להשתמש במזרקי האפיפן שקיבלו מהארגון ונמצאים צמודים אליהם בתיק הכונן שברשותם וזכו להציל חיים.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

סמנכ”ל רשות המים הגיע לביקור בעיר

חברי משלחת רשות המים בהובלת הממונה על התאגידים נחשפו מקרוב לתנופת הבנייה המרשימה בעיר ושמעו הסברים על שילוב התאגיד בתכנון העירוני, עוד לפני הנחת היסודות • חבר מועצת העיר, הרב מאיר שכטר: “העבודה הצמודה בין העירייה לתאגיד מאפשרת לעיר להתרחב בצורה מסודרת וחכמה”.

לידיעה המלאה »
חדשות בית שמש

פעילות לילית לאור הנר: בשורה חשובה לתושבי רמה ד’1 – נפתחה יציאה נוספת מהשכונה

לאור הנר ולאורך כל שעות הלילה, התבצעה פעילות מאומצת שבסיומה נרשמה בשורה משמעותית לתושבי רמה ד’1: לאחר לחץ ממוקד ועבודה אינטנסיבית שהוביל מ”מ ראש העיר וממונה מינהל ההנדסה, הרב שמעון

לידיעה המלאה »