צילום: דוברות עיריית בית שמש

חצי מיליון שקל לתגבור הביטחון העיר

בעקבות המצב הביטחוני: בהתאם להנחיית ראש העיר ד"ר עליזה בלוך הוחלט על תקציב ייחודי של כחצי מיליון ש"ח לתגבור הביטחון בעיר.

לאור המצב הביטחוני , בהנחיית ראש העיר ד”ר עליזה בלוך, הוביל מנכ”ל העירייה יוחנן מאלי מהלך מקיף של תגבור מעגל האבטחה ברחבי העיר. המהלך מתקיים בשיתוף תחנת משטרת בית שמש ובהובלת אגף חירום וביטחון בעירייה.
בצד מאמצים אלו, אגף החירום והביטחון פועל יחד עם משרד החינוך לתגבור אמצעי הביטחון בעיר, לדברי מנהל אגף הביטחון צחי אלימלך ״אגף הביטחון בהובלת מנהל המחלקה יהודה בן הרוש בפעילות ישירה מול משרד החינוך הוביל לתוספת תקצוב המוסדות ב-450,000 ש”ח. תוספת התקצוב תיועד לטובת מרכיבי מיגון גלויים וסמויים”.

ראש העיר ד”ר עליזה בלוך: “לצד לקיחת האחריות של כולנו והצטרפות למשמר האזרחי, אנחנו כולנו פועלים במרץ על מנת להעמיק ולחזק את ביטחון תושבי העיר כולם. אנחנו מייעדים תקציב לחיזוק מעטפת הביטחון, בשיתוף משרד החינוך, בדגש על מוסדות החינוך. כוחות השיטור העירוני וכוחות הביטחון משלבים ידיים לצורך שמירה על העיר ואנו מודים להם מקרב לב. יחד נהיה ערניים יותר, יחד נהיה בטוחים יותר”.

ממונה חירום וביטחון חבר המועצה אלי פרץ :”ייעוד תקציב אבטחה נוסף לאמצעי אבטחה הוא נחוץ בימים אלו. אני סומך ובוטח בשוטרי בית שמש ובאנשי אגף הביטחון המועלים שעושים ככל יכולתם להעניק תחושת ביטחון לכלל תושבי העיר ובדגש על בטחון מוסדות חינוך”.

מנכ”ל העירייה יוחנן מאלי: “בהתאם למדיניות ראש העיר ד”ר עליזה בלוך אנחנו מובילים מהלך של חיזוק מעגלי האבטחה סביב מוסדות חינוך וזאת לצד המהלכים השגרתיים והשותפות שלנו עם משטרת בית שמש בשמירה על כלל תושבי העיר”.

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

נתניהו תוקף את תאוות השמאל ומתייצב להגנת החרדים

רה"מ נתניהו תוקף את השמאל שעבור תאוות השלטון לפתע לא קורא לחרדים טפילים ומשתמטים, ופתאום לא מדובר בחוק השתמטות. "במשך 4 שנים ראינו השתלחות חסרת רסן במגזר החרדי, בוקר וערב, על ידי התקשורת וגוש השמאל".

לידיעה המלאה »
מחוץ לבית שמש

ארה"ב בוחרת היום; בחירות האמצע שיש להם הרבה משקל

מיליוני אמריקנים מצביעים היום בבחירות האמצע לקונגרס, במאבק שעשוי לשנות לחלוטין את מאזן הכוחות בוושינגטון. כל 435 המושבים בבית הנבחרים ו־35 מושבים בסנאט עומדים לבחירה, לצד 36 משרות מושל ברחבי ארצות הברית.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן