תושבים מתלוננים: כרטיסים למירון אזלו

תושבים בבית שמש מתלוננים: הכרטיסים למירון אזלו. במטה ההסברה אומרים: אנו משחררים במנות כדי לא למכור את הכרטיס במכירה כפולה.

זמן קצר לאחר פתיחת המכירה של כרטיסי ללג’ בעומר במירון, דיוחו גולשים רבים לאתר 418, כי הם מתקשים למצוא כרטיס נסיעה, וכי מופיע באתר כי הכרטיסים אזלו.

את החוויה הזו שחוו לא מעט גולשים שביקשו לרכוש כרטיסים מבית שמש למירון, חוו גם ביתר הערים. למעשה, מדובר לא רק בכרטיס נסיעה אלא גם בכרטיס שהייה ברחבי הר מירון, שמאפשר לשהות במתחם עד ארב שעות על פי הנקוב בכרטיס.

כאן המקום לציין כי בשלב מסויים אף הייתה עצירת מכירת כרטיסים דרך האתר, והמכירה חודשה בחלוף זמן קצר. במטה ההסברה אמרו כי מכירת הכרטיסים מתבצעת בשקיפות מלאה ומטה ההסברה יספק דיווחים מעת לעת על היקף המכירות.

כן ציינו במטה ההסבר כי לא כל הכרטיסים מוצגים באתר, הכרטיסים ישוחררו במנות לנוכח העובדה כי המכירה מתבצעת במספר פלטפורמות בו-זמנית ולמניעת מצב של מכירה כפולה של אותו הכרטיס.

יש לצין כי בפרק זמן קצר נמכרו עשרות אלפי כרטיסים ברחבי הארץ, כאשר עד לשעה עשר עמד מספר הכרטיסים שנמכרו על 52,452.

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

לקראת ראש השנה האוצר מפרסם את נתוני הכלכלה של ישראל

השנה הצליחה כלכלת ישראל לצמוח למרות הימשכות המלחמה. התוצר צמח, ההשקעות הזרות במדינה זינקו, והאינפלציה רשמה ירידה. לצד זאת, למרות האבטלה האפסית, שיעור ההשתתפות בשוק העבודה נמוך ממדינות ה-OECD

לידיעה המלאה »
מחוץ לבית שמש

שר הביטחון: היפוך קנים? צה"ל הונחה לפתיחת מלחמה נגד הרשות

שר הביטחון ישראל כץ, הגיב לפיגוע הבוקר (שני) בשומרון ואמר כי צה"ל ירדוף וילכוד את המחבל. בנוסף התבטא השר כץ ואמר כי במידה ויהיה ‘היפוך קנים’, צה"ל הונחה להיערך לפתיחת מלחמה כוללת נגד בכירי ומנגנוני הרשות 

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן