במהלך השבת: שריפה במחלקה הווטרינרית בעיר, נעצרו חשודים

אירוע חריג בנוף המקומי, שסמוך לשעה 10:00 התקבל דיווח במרכז השליטה על שריפה במבנה בעיר. אם ובנה החשודים במעשה נעצרו בצאת השבת

סמוך לשעה 10:00 נתקבל דיווח במרכז השליטה המחוזי על שריפת מבנה בעיר. כוחות הכיבוי שהוזנקו למקום מצאו שריפה המתפשטת במבנה בן קומה אחת. שני הצוותים שפעלו באירוע מיהרו לכבות את האש ולתור אחר נפגעים או לכודים. לא נמצאו לכודים משום סוג, בני אדם או בעלי חיים אך נזק כבד נגרם לרכוש. “כשהגענו ראינו אש בוערת בתוך המבנה בן שלושת החדרים. פרצנו את הדלת והתחלנו מיד בפעולות כיבוי” סיפר רשף משה ביטון, מפקד המשמרת שפיקד על האירוע, “כשהבנו שהמקום משמש את המחלקה הווטרינרית חששנו שנמצאים בו בעלי חיים. לשמחתי לא מצאנו כאלה, רק כלובים ריקים. כעת אנו מבצעים פעולות לאוורור המקום. צוות החקירה שלנו כבר החל בבדיקת נסיבות השריפה.  בתוך כך, משטרת ישראל פרסמה מיד בצאת השבת, שנעצרו שני חשודים אם ובנה במעשה, לאחר שגורמי חקירה וזיהוי פלילי הגיעו לזירה ואספו ממצאים. עד רגע זה החקירה נמשכת.

 

 

 

 

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

נבהל מעצמו? יאיר גולן מבהיר: המפלגות החרדיות פסלו עצמן

אחרי שאתמול בערוץ 14 פורסם תיעוד של יאיר גולן כשבו הוא אומר כי יסכים לשבת עם המפלגות החרדיות בממשלה, הבוקר (רביעי) יו”ר מפלגת ‘הדמוקרטים’ מבהיר כי המפלגות החרדיות פסלו עצמן. 

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן