משרד רה”מ: נקבל החלטה על סיוע מיוחד לבית שמש

משרד ראש הממשלה למנכ"לי המשרדים השונים:"עלינו להביא לממשלה הצעת מחליטים לסיוע לעיר בית שמש בשיתוף כלל המשרדים הרלוונטיים"

משרד ראש הממשלה אגף פנים , תכנון ופיתוח שלח מכתב לכלל מנכ”לי משרדי הממשלה במטרה לרתום את המשרדים השונים לגיבוש הצעת ההחלטה לעיר בית שמש.

הצעת ההחלטה לבית שמש צפויה להיות מוגשת מיד עם אישור תקציב המדינה ובעת הזאת מתבצעת הערכות המשרדים השונים.

ראש עיריית בית שמש ד”ר עליזה בלוך :”כפועל ישיר לפגישות שקיימנו עם שרי הממשלה , משרד ראש הממשלה הנחה את המשרדים השונים להערך לקידום החלטת ממשלה לעיר בית שמש. אנחנו נמשיך לעבוד בהלימה מלאה מול שרי הממשלה והגורמים המקצועיים עד לאישור ההחלטה בממשלה”.

למעשה, ההחלטה המדוברת שתעבור בממשלה בקרוב, תקשור למערך אחד של סיוע  כלל המשרדים השונים לעיר. כאשר מדובר בסיוע שהוא מעבר לשוטף.

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

דרעי על ליברמן: עד היום כל תחזיותיו יוצאות הפוך

יו”ר שס אריה דרעי התייחס בפתח ישיבת סיעת ש”ס לדבריו של אביגדור ליברמן על כך שיהדות התורה ושס לא יהיו בשתי הקדנציות הבאות חברות בממשלה. דרעי אמר: “שמחתי לשמוע, כי עד היום כל תחזיותיו יוצאות הפוך”.

לידיעה המלאה »