דונה זכתה במכרז לשיווק יחידות דיור להשכרה בכניסה לעיר

החברה זכתה במכרז להקמת פרויקט לשכירות ארוכת טווח – סמוך ל’ביג’ – הכולל 250 יח”ד, מתוכן 176 להשכרה.

החברה הממשלתית דירה להשכיר ורשות מקרקעי ישראל, הודיעו על זכייתה של חברת דונה במכרז להקמת פרויקט לשכירות ארוכת טווח בבית שמש – סמוך ל’ביג’ – הכולל 250 יח”ד, מתוכן 176 להשכרה.

הפרויקט בעיר בו זכתה חברת דונה יכלול 253 יח”ד שמתוכן 176 יח”ד להשכרה ארוכת טווח לתקופה של 15 שנה, כאשר 25% מכלל יחידות הדיור בפרויקט ישווקו במחיר מופחת לזכאים (בהגרלה), יתר יח”ד למכירה מיידית. הפרויקט ממוקם בקרבת צומת הכניסה לעיר (סמוך למתחם ביג), דרומית לכביש 38 וצפונית לשכונת ביאליק. זהו הפרויקט החמישי במודל “דירה להשכיר” אשר מקימה חברת דונה בהיקף כולל של 1,200 יח”ד ברמלה, שוהם, רכסים והפרויקט השני בעיר בית שמש, בשכונת המשקפיים בחלקו הדרום מזרחי של העיר.

“אנו מברכים את עיריית בית שמש על חלקה במהפכת הדיור בשוק השכירות המוסדית ארוכת הטווח בישראל” אומרת המנכ”לית של דירה להשכיר, ענבל דוד והוסיפה “מודל “דירה להשכיר” מציע מגורים בשכירות ארוכת טווח בפרויקט מנוהל ומפוקח, בסטנדרט גבוה ובתנאי וודאות, גמישות ויציבות לאורך זמן”. גם בלשכת ראש העיר מרוצים מהזכיה במכרז,“אני רואה חשיבות עליונה בקידום הדיור להשכרה בעיר. זהו מנוף משמעותי לעידוד זוגות צעירים להגיע לעיר או לחילופין לציבור המבקש יציבות בעולם הדיור. נמשיך לקדם בעיר את עולם הבינוי לציבור הכללי בעיר ופיתוח העיר הוותיקה”, כתבה ראש העיר ד”ר עליזה בלוך.

 

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

בריטניה: בקול רועד קיר סטרמר הודיע על התפטרותו מראשות הממשלה

ראש ממשלת בריטניה התייצב והודיע על התפטרותו מהתפקיד. מפלגתי שואלת כעת היא האם אני במצב הטוב ביותר להוביל אותנו לבחירות הכלליות הבאות, ושמעתי את תשובת המפלגה. על כן זו סיבה שאני אתפטר מתפקידי כמנהיג מפלגת הלייבור. דיברתי הבוקר עם הוד מלכותו המלך כדי להודיע ​​לו על החלטתי”.

לידיעה המלאה »
מחוץ לבית שמש

דרעי וגפני אם לא נראה קידום; נפזר את הכנסת שבוע הבא

יור שס אריה דרעי וח”כ גפני נקראו לפגישה משותפת במשרד ראש הממשלה בירושלים. בפגישתם הבהירו השניים: אם לא נראה קידום מעשי של חוק לימוד תורה ועצירת מעצר לומדי תורה השבוע, נפזר את הכנסת שבוע הבא.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן