העדה”ח מזהירה מפני זיופים והטעיות לכשרות בעיר

העדה החרדית מזהירה מפני זיופים והטעיות מצד בעלי מסעדות וחנויות, המפרסמות כאילו בידם כשרות של הבד"צ, וקוראים לציבור להיזהר.

ועד השחיטה של העדה החרדית פרסמו הודעה לתושבי בית שמש, בה נכתב כי ישנם זיופים והטעיות מצד מסעדות המפרסמות על כך שקיבלו כשרות מהעדה החרדית.

במודעה נכתב: “היות וישנם חנויות או מסעדות וכדו’, המפרסמים שהעופות ובשר הבקר שלהם וכן מוצרי בשר הם בהכשר הבד”צ, על הציבור לדעת כי אין לנו שום אחריות על כך ויש להיזהר מהטעיות וזיופים”.

עוד נכתב במודעה: “וזאת למודעי כי השגחת הבד”צ הוא אך ורק בחנויות שיש להם משגיח צמוד עם תעודת כשרות בר תוקף במקום”.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

עם פתיחת שנת הלימודים: גולדברג מפתיע עם 68 יחידות דיור נוספות לאכלוס מיידי

מינהל ההנדסה בבית שמש, בראשות מ”מ ראש העיר ויו”ר הוועדה לתכנון ובנייה שמעון גולדברג, ממשיך לספק בשורות לתושבים. הערב חתם גולדברג על תעודות גמר ואישורי אכלוס ל־68 יחידות דיור חדשות

לידיעה המלאה »
חדשות בית שמש

יום עיון לאנשי חינוך בנושא אובדנות בבית שמש

הרשות לביטחון קהילתי בעיר בית שמש, בשיתוף גורמי מקצוע, קיימה יום עיון ייחודי למורים ולמחנכים בעיר, שהתמקד בנושא האובדנות. מטרת היום הייתה להעניק כלים פרקטיים לאנשי חינוך לזיהוי מצבי סיכון, מניעה והפניה לגורמי טיפול מקצועיים.

לידיעה המלאה »