פועל כבן 30 נפצע אנושות מנפילה מגובה של שלוש קומות ברחוב תלמוד בבלי. כונני מד”א מבצעים בו פעולות החייאה. האירוע התרחש סמוך לשעה 8 ורבע, שעה שהפועל עמד על פיגום מעץ בכדי לתקן דבר מה במעטפת החיצונית של הבניין, ומסיבה לא ברורה נותק חיזוק באחד מצידי הפיגום, והפועל צנח מגובה של שלוש קומות. אל המקום הוקפצו כונני איחוד הצלה שטיפלו בפצוע. דודי ורטהיימר, דניאל מהרב ומרדכי גולדמן חובשי איחוד הצלה מסרו: “נמסר לנו בזירה כי הפועל נפל מגובה כתוצאה מקריסת פיגום באתר בניה בו עבד. ביצענו בו פעולות החייאה מתקדמות אך למרבה הצער נקבע מותו בזירה עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל”.
פראמדיק ‘צוות הצלה’ נתי בן שמעון והחובשים שלום גולמבו ושלום שישא מוסיפים: “כשהגענו למקום הכווינו אותנו לחצר בבניין מגורים, שם ראינו פועל, גבר כבן 30 מחוסר הכרה, ללא דופק ונשימה עם חבלה רב מערכתית, לאחר שנפל מפיגום בגובה 3 קומות במהלך העבודה. יחד עם חובשים ופראמדיקים נוספים של מד”א התחלנו מיידית לבצע בו פעולות החייאה מתקדמות, אך למרבה הצער עקב אופי הפציעות הקשות מהם סבל נאלצו הפראמדיקים של מד״א לקבוע את מותו במקום”.
ממד”א נמסר כי במוקד 101 של מד”א במרחב ירושלים על פועל שנפל מגובה בבניין בשיפוץ ברחוב תלמוד בבלי בבית שמש. חובשים ופראמדיקים של מד”א מעניקים במקום טיפול רפואי ומבצעים פעולות החייאה בפועל כבן 30 במצב אנוש שנפל מגובה של כ-3 קומות.

