חשוד בן 30 נורה ע”י שוטרים לאחר שהיה דרוש למעצר ובמהלך ניסיון המעצר הוא נסע עם רכבו ופגע בשניים. שוטרים ירו לעברו ופצעו אותו קשה.
המקרה אירע ברחוב המעפילים, כאשר אל המקום הוזנקו כוחות משטרה. בשלב מסויים נפגעו שניים מאותו רכב של החשוד, מה שהביא את השוטרים לבצע ירי.
אשר יונגרייז ומנחם וייזמן חובשי איחוד הצלה שהגיעו ראשונים לזירה מסרו: “הענקנו לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים וחבישות ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים שערי צדק כשמצבו בשלב זה מוגדר קשה”.
מתנדבי ‘צוות הצלה’ יהושע גוטליב ואברומי ויזל שהגיעו ראשונים למקום מוסיפים: “כשהגענו למקום הכווינו אותנו לעבר גבר כבן 30 מעורפל הכרה עם חבלות חודרות בפלג גופו העליון לאחר שנפגע באירוע מירי.
יחד עם חובשים ופראמדיקים נוספים של מד”א וצוות הצלה הענקנו לן סיוע רפואי ראשוני הכולל עצירת דימומים, חבישות וסיוע נשימתי והוא פונה על ידי ניידת טיפול נמרץ של מד״א במצב קשה להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים שערי צדק בירושלים”.

