צילום: צוות הצלה

דיווח מתעדכן: קריסת מבנה במוסד חינוכי – מספר פצועים מטופלים

ברחוב בן עזאי קרס מבנה יביל (קרוואן) ובמקום ישנם מספר נפגעים. חובשים ופארמדיקים של מד"א וצוות הצלה במקום, מעניקים טיפול רפואי. אל המקום הוזנקו גם כוחות כיבוי לחלץ את הנפגעים.

עדכון 10:24: שמחה לפה, יחיאל רוזנברג ואשר יונגרייז חובשי איחוד הצלה מסרו: “מדובר בקראוון בית ספר שקרס. הענקנו בזירה טיפול רפואי לילדה בת 9 שנחבלה בראשה באורח בינוני ול3 בנות שנפצעו באורח קל”. מוישי הורביץ חובש ונהג האמבולנס של איחוד הצלה הוסיף: ״הענקתי טיפול רפואי ופיניתי לבית החולים הדסה עין כרם גבר בן 40 שנפצע קל לאחר ששהה במבנה שקרס״.

עדכון 10:00: חובשים ופרמדיקים של מד”א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי”ח הדסה עין כרם 4 פצועות, בהם: ילדה כבת 9 במצב בינוני עם חבלת ראש ו-3 פצועות נוספות במצב קל כבנות 11.

עדכון 9:56: סמוך לשעה 9:40 התקבל דיווח במוקד 102 של כבאות והצלה לישראל על קריסת מבנה מבנייה קלה שבו מתקיימת פעילות גן ילדים ברחוב בן עזאי. צוותי כיבוי ממרחב בית שמש הוזנקו למקום ופועלים כעת לביצוע סריקות ולאיתור לכודים.

עדכון: 09:53: בית שמש חובשים ופראמדיקים של מד״א – צוות הצלה מטפלים בשעה זו במספר פצועים במצבי פציעה שונים כתוצאה מקריסת קראוון של מוסד חינוכי ברחוב בן עזאי בעיר.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

דיווח מתעדכן: קריסת מבנה במוסד חינוכי – מספר פצועים מטופלים

ברחוב בן עזאי קרס מבנה יביל (קרוואן) ובמקום ישנם מספר נפגעים. חובשים ופארמדיקים של מד”א וצוות הצלה במקום, מעניקים טיפול רפואי. אל המקום הוזנקו גם כוחות כיבוי לחלץ את הנפגעים.

לידיעה המלאה »
חדשות בית שמש

תושב בית שמש ניסה להבריח סמים בנתב”ג בשווי 6 מיליון

יחידת הבילוש המיוחדת 747 של משטרת מרחב נתב”ג במחוז מרכז יחד עם יחידת הסמים של מכס נתב”ג ובודקי המכס באולם הנוסעים סיכלו ניסיון הברחה של סמים בשווי 6 מיליון שקל ע”י תושב בית שמש.

לידיעה המלאה »