צילום: משה גולדשטיין

ראש העיר ונציגי הסיעה החסידית בברכת השנים אצל כ”ק האדמו”ר מצאנז

אמש (ראשון) הגיע כ"ק האדמו"ר מצאנז שליט"א לבית שמש, לקראת הימים הנוראים ולברכת השנים. אל האדמו"ר הגיעו להתברך גם ראש העיר ונציגי הסיעה החסידית.

אמש (ראשון) הגיע כ”ק האדמו”ר מצאנז שליט”א לבית שמש, לקראת הימים הנוראים ולברכת השנים. אל האדמו”ר הגיעו להתברך גם ראש העיר ונציגי הסיעה החסידית.

למעמד מיוחד כאות הכרת הטוב על כל פועלם הרב למען תושבי העיר בכלל ולקהילת צאנז בפרט, הוזמנו ראש העיר שמואל גרינברג, יו”ר הסיעה החסידית שמעון גולדברג, וחבר הסיעה אברהם נחמן פרנקל, אל הקודש פנימה, וזכו להתברך בברכת השנים.

במהלך השיחה הוצג בפני מרן האדמור נתונים על מספר התלמידים והכיתות של הקהילה והעשייה הברוכה של הנציגים בנידון, האדמו”ר ציין כי שמחתו אינה רק בהתרחבותה המבורכת של קהילת צאנז בעיר בית שמש ובתנופת מוסדותיה, אלא בעיקר בעובדה שנציגי הציבור פועלים במסירות לטובת כלל הציבור החסידי וכלל קהילות הקודש בעיר.

האדמו”ר בירך את ראש העיר ונציגי הסיעה שיזכו להמשיך בעבודתם הציבורית בהצלחה ובסייעתא דשמיא מרובה, ולפעול להרמת קרן התורה והחסידות בכל העיר.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

יממה לאחר שקיבל את ברכתו של כ”ק האדמו”ר מביאלא שליט”א: גולדברג משחרר עוד 79 יח”ד

יממה אחרי שנפגש עם כ”ק אדמו”ר מביאלא הגיע לקראת ימים הנוראים, יו”ר הסיעה החסידית ומ”מ ראש העיר שמעון גולדברג, הגיע להתברך אצל האדמו”ר בברכת השנים לשנה טובה ומתוקה. יממה לאחר

לידיעה המלאה »