שירות חדש: קו 28 ו־28א’ יחברו את תחנת הרכבת לאזורי התעשייה

משרד התחבורה והרשות הארצית לתחבורה ציבורית מודיעים על שדרוג משמעותי בקווי התחבורה הציבורית בבית שמש: החל מיום שישי, כ”ד בסיון תשפ”ה (20.06.2025), יחל לפעול מסלול חדש של קו 28 וכן קו חדש – 28א – שיחברו את תחנת הרכבת בבית שמש לאזורי התעשייה הר־טוב א’ ו־ב’. על פי ההודעה, מדובר בשירות ישיר ומהיר ממסוף הרכבת החדש דרך אזור התעשייה ועד לצומת צרעה, עם תחנות משופרות המאפשרות מעבר נוח ונגיש לכל יעד נבחר. בשעות הבוקר ואחר הצהריים יופעל גם קו 28א, שיבצע כיסוי תחנות נרחב יותר לאורך המסלול.

לוח הזמנים כולל שעות פעילות רחבות בימי חול (א’-ה’) וביום שישי, עם תדירויות מותאמות לנוסעים המגיעים לעבודה וממנה. השירות צפוי לשפר משמעותית את הנגישות של העובדים בתחנות הרכבת אל מתחמי התעשייה. פרטים נוספים ניתן לקבל במוקד המידע הארצי 4515* או מוקד שירות בית שמש אקספרס *3343.

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

בריטניה: בקול רועד קיר סטרמר הודיע על התפטרותו מראשות הממשלה

ראש ממשלת בריטניה התייצב והודיע על התפטרותו מהתפקיד. מפלגתי שואלת כעת היא האם אני במצב הטוב ביותר להוביל אותנו לבחירות הכלליות הבאות, ושמעתי את תשובת המפלגה. על כן זו סיבה שאני אתפטר מתפקידי כמנהיג מפלגת הלייבור. דיברתי הבוקר עם הוד מלכותו המלך כדי להודיע ​​לו על החלטתי”.

לידיעה המלאה »
מחוץ לבית שמש

מדד המחירים לצרכן ירד ב-0.3%

נתוני הכלכלה של ישראל טובים, כך עולה ממדד המחירים לצרכן לחודש מאי שפורסם אמש (שני) ושרשם ירידה של 0.3% בהשוואה לחודש אפריל. שר האוצר לנגיד: “אני שב וחוזר על קריאתי לנגיד בנק ישראל להוריד ריבית והפעם בצורה חדה”.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן