צילום: דוברות כב"ה ירושלים

חילוץ מורכב ברמת אברהם: כבאים חילצו מפעיל עגורן שלא חש בטוב

לוחמי האש ממרחב בית שמש, בסיוע יחידת לחילוצים המיוחדים (יל”מ) של כבאות והצלה לישראל, הוזעקו בשעה האחרונה לחילוץ מפעיל עגורן שאיבד את הכרתו באופן חלקי במהלך עבודתו בגובה בשכונת רמת אברהם בעיר.

לוחמי האש ממרחב בית שמש, בסיוע יחידת לחילוצים המיוחדים (יל”מ) של כבאות והצלה לישראל, הוזעקו בשעה האחרונה לחילוץ מפעיל עגורן שאיבד את הכרתו באופן חלקי במהלך עבודתו בגובה בשכונת רמת אברהם בעיר.

עם הגעת הצוותים למקום, ולאחר הערכת מצב שערך מפקד האירוע, הוחלט לשלוח צוות מהיחידה לחילוצים מיוחדים לעמדת המפעיל שבראש העגורן ולבצע את פעולות החילוץ, במקביל נשלח צוות של גורמי הרפואה לבדוק את מצבו הרפואי.

גורמי הרפואה העניקו טיפול ראשוני למפעיל בשטח, ולאחר מכן לוחמי היל״מ רתמו אותו בזהירות לאלונקה ייעודית, וחילצו אותו בבטחה באמצעות מערכות חילוץ מתקדמות. במהלך כל שלבי החילוץ, מלווה מחלץ מחובר לאלונקה, תוך שמירה הדוקה על בטיחותו של הפצוע.

רשף איציק חזן, מפקד יחידת היל”מ, מסר: “מדובר היה בחילוץ מורכב שבוצע במקצועיות ובדיוק רב. הצוותים פעלו בתיאום מלא עם גורמי הרפואה בשטח, על מנת להעניק טיפול מהיר ולבצע את החילוץ בצורה הבטוחה ביותר”.

המפעיל פונה לבית החולים כשהוא מוגדר במצב בינוני, על פי גורמי הרפואה.

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

מכה לוינטר: דוידי בן ציון הודיע על פרישה מהתמודדותו לכנסת

דודי בן ציון, סגן ראש מועצה אזורית שומרון הודיע על פרישתו מרשימת מפלגתו של וינטר, זאת לאור מצבה בסקרים. "נראה שהסיכון שלא לעבור גבוה ואני לא מוכן שקולות של אנשים שהאמינו בדרך הזו ילכו לאיבוד".

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן