דילוג לתוכן
מאיר רובינשטיין

פורום הרשויות החרדיות בשלטון המקומי: למצות הדין עם הפורעים

פורום הרשויות החרדיות בשלטון המקומי, בהודעה חריגה הליחה קורא לרשויות האכיפה לפעול בנחרצות כדי למצות את הדין נגד התוקפים האלימים ולהבטיח את ביטחונם של נציגי הציבור.

פורום הרשויות החרדיות בשלטון המקומי, בהודעת גינוי על תקיפתו של ראש העיר גרינברג.

בהודעה החריגה שהוצאה הלילה (חמישי) “נכתב: אנו מגנים בחריפות ובכל תוקף את התקיפה האלימה של רה”ע בית שמש, שמואל גרינברג. אין זו דרכה של תורה. דרכיה דרכי נועם – וכל נתיבותיה שלום”.

עוד נכתב:”הערב נחצו קווים אדומים בפגיעה הישירה נגד נבחר ציבור ושלוחא דרבנן, העושה את מלאכתו נאמנה ונגד בני משפחתו”.

“האלימות שהופנתה כלפי רה”ע גרינברג, כמוה כפגיעה במשלחיו – גדולי ישראל שליט”א, ראשי ישיבות אדמו”רים ורבנים, אותם ואת קהילותיהם הוא מייצג”.

בהודעתם קראו לרשויות האכיפה לפעול בנחרצות כדי למצות את הדין נגד התוקפים האלימים ולהבטיח את ביטחונם של נציגי הציבור, כשעל ההודעה חתום מאיר רובינשטיין, רה”ע ביתר ויו”ר פורום הרשויות החרדיות בשלטון המקומי.

מרחבי האתר
צרכנות

חדש בעיר: מסעדת “מיסטר מיט” נפתחה במרכז המסחרי ברחוב יחזקאל

חדש בבית שמש: מסעדת “מיסטר מיט” נפתחה במרכז המסחרי ברחוב יחזקאל. תושבי בית שמש והאזור מוזמנים להכיר את המקום החדש שמביא חוויית אוכל ייחודית ומפנקת. המסעדה מציעה תפריט עשיר ומלא

לידיעה המלאה »