צילום: דוברות צוות הצלה

 בן 17 הוכש על ידי נחש צפע ברחוב בן גוריון – מצבו יציב

כונני מד"א - 'צוות הצלה' הוזעקו לרחוב בן גוריון בבית שמש בעקבות דיווח על צעיר בן 17 שהוכש על ידי נחש.

כונני מד”א – ‘צוות הצלה’ הוזעקו לרחוב בן גוריון בבית שמש בעקבות דיווח על גבר שהוכש על ידי נחש. מתנדבי ‘צוות הצלה’ שמעון ליברמן ויצחק קליין מוסיפים: “כשהגענו למקום ראינו צעיר בן 17 בהכרה מלאה עם סימני הכשה בגפיו העליונות לאחר שהוכש על ידי נחש צפע בשטח פתוח.

יחד עם חובשים ופארמדיקים נוספים של מד”א הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני, והוא פונה על ידי ניידת טיפול נמרץ של מד”א במצב יציב להמשך טיפול בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

גאווה לעיר: מיזם “משכן שלה” הוצג בוועידת Muni Expo

“משכן שלה” – מרחב תרבותי-קהילתי לנשים, שיזמו מרים כהן, מנהלת שכונה ברמה ד’, והמתנדבת עפרה קורדובה – הוצג אתמול (רביעי) בוועידת מוני אקספו, הוועידה הארצית לרשויות מקומיות. המיזם נבחר כאחד

לידיעה המלאה »