הנהגת העיר סיירה בישיבות “אור אפרים” ו”חכמי ירושלים” • תיעוד מיוחד

אמש (שלישי), ערך ראש עיריית בית שמש, הרב שמואל גרינברג, ביקור מיוחד בקומפלקס הישיבות “אור אפרים” ו”חכמי ירושלים”, בליווי סגנו ומחזיק תיק חינוך בעיריה הרב יצחק אלמליח וצוות לשכתו. הישיבות, עברו לאחרונה לשלב א’ של איכלוס מבני הקבע שלהן בעיר. במהלך הסיור התרשם ראש העיר מעוצמת לימוד התורה ומהשקידה של מאות התלמידים. ישיבת “אור אפרים”, בנשיאות הגאון הרב אפרים מילר, וישיבת “חכמי ירושלים”, בראשות הגאון הרב שניאור פוטש, נחשבת לאחת הישיבות הוותיקות והנחשבות, עם עשרות סיומי ש”ס ותלמידים שמצטיינים בלימוד התורה ויראת שמים.

במהלך הביקור, הביעו רבני הישיבות ותומכיהן את הערכתם לראש העיר ולסגנו על תמיכתם המתמשכת בבניית קומפלקס הישיבות וסיועם לצורכי הבנייה והתפעול. הם הדגישו את חשיבות השותפות העירונית בקידום עולם התורה בעיר.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

הישג נדיר בעיר: 140 משפחות ייכנסו לבתים החדשים לפני פתיחת הלימודים

במינהל ההנדסה של עיריית בית שמש נרשמה היום התקדמות משמעותית עם השלמת אכלוסם של 140 יחידות דיור חדשות בפרויקט “קניג על הפארק” שבשכונת רמה ד’3. מהלך זה התאפשר לאחר חתימתו

לידיעה המלאה »