החלל ה-17 של העיר: רס”ר בנימין דסטאו נגוסה הי”ד נהרג בלבנון

תושב העיר רס"ר בנימין דסטאו נגוסה הי"ד, נהרג אתמול (ראשון) בדרום לבנון. בנימין נגוסה הוא החלל ה-17 מבני העיר בית שמש שנפל במלחמה הנוכחית.

תושב העיר רס”ר בנימין דסטאו נגוסה הי”ד, נהרג אתמול (ראשון) בדרום לבנון. בנימין נגוסה הוא החלל ה-17 מבני העיר בית שמש שנפל במלחמה הנוכחית.

מהעיריה נמסר כי עיריית בית שמש כואבת את אובדנה של המשפחה היקרה, מלווה ומחבקת אותה ברגעים קשים אלו. צוותי העירייה יעניקו למשפחה את כל התמיכה הנדרשת.

ראש העיר, שמואל גרינברג, הגיע לחזק את המשפחה ברגעיה הקשים: “עוד לא יבשו הדמעות מנפילתו של סמ״ר זמיר בורק והבוקר התעוררנו לאובדן נוסף של רס”ר בנימין דסטאו נגוסה. הלב כואב והמילים מתקשות לבטא את גודל האובדן. נזכור את גבורתו למען הגנת עם ישראל, לעד”.  הלווייתו תתקיים היום (שני) בשעה 15:00 בהר הרצל בירושלים.

צילום: דוברות עיריית בית שמש

 

מרחבי האתר
דילוג לתוכן