אלי ג'אן. צילום: דוברות עיריית בית שמש

הכירו: דובר העירייה החדש – אלי ג’אן

עיריית בית שמש מודיעה על מינויו של אלי ג'אן לתפקיד דובר העירייה החדש. ג'אן, איש תקשורת ודוברות ותיק ומנוסה, מנהל את הדוברות והדיגיטל של עיריית קריית מלאכי מאז שנת 2016.

עיריית בית שמש מודיעה על מינויו של אלי ג’אן לתפקיד דובר העירייה החדש. ג’אן, איש תקשורת ודוברות ותיק ומנוסה, מנהל את הדוברות והדיגיטל של עיריית קריית מלאכי מאז שנת 2016. במסגרת תפקידיו הקודמים, שימש ככתב ברשת ‘ידיעות תקשורת’ בעיתוני ידיעות הדרום וידיעות ירושלים, וזכה בפרסי מצטיין הרשת בשנים 2011 ו-2012. כמו כן, היה עורך משנה בעיתון ‘האור’ וכתב באתר ‘כיכר השבת’.

ג’אן הוא בעל תואר שני במנהל עסקים ותואר ראשון בהצטיינות בסוציולוגיה ומשאבי אנוש.

ג’אן ייכנס לתפקידו החדש כדובר עיריית בית שמש, ובמסגרת זו יוביל את מערך התקשורת העירוני ואת הדיגיטל העירוני, תוך מחויבות לשקיפות ולשירות מיטבי לתושבי העיר.

ראש העיר בית שמש שמואל גרינברג: “אני מברך את אלי על מינויו לתפקיד הדובר החדש של עיריית בית שמש. הניסיון הרחב שלו בעולם התקשורת והדוברות יתרום רבות לעיר ולתושביה, ואני בטוח שהוא יוביל את מערך התקשורת העירוני בהצלחה רבה. אני מודה לו על הצטרפותו ומאחל לו ולנו הצלחה רבה בתפקידו החדש.”

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

אושר סופית: הצעת החוק להפרדת מח”ש מהפרקליטות

עוד מכה לחונטה המשפטית. הכנסת אישרה סופית להפוך את המחלקה לחקירות שוטרים להיות גוף עצמאי במשרד המשפטים ולהפרידו ממערך הייעוץ המשפטי לממשלה ולפרקליטות. יוזם ההצעה, ח”כ משה סעדה: “זהו יום בשורה לעם ישראל כולו, החוק הזה יחזיר את אמון הציבור במערכת המשפט”.

לידיעה המלאה »
מחוץ לבית שמש

הרמטכ”ל בצפון: נערכים גם להתפתחויות בזירות אחרות

הרמטכ״ל באישורי תוכניות ובשיח מפקדים בפיקוד הצפון: “אנחנו ממשיכים לפעול בלבנון על מנת לחזק את ההגנה על יישובי הצפון. לבנון היא מרכז הכובד העיקרי שלנו, אך אנחנו נערכים גם להתפתחויות בזירות אחרות.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן