צילום: תיעוד מבצעי כב"ה-מחוז ירושלים.

שריפה בדירה בחגי הנביא ברמת בית שמש ג’

מעט לפני השעה 12 בצהרים (שני) פרצה שריפה בדירה ברחוב חגי הנביא. ב"ה ל היו נפגעים, אך נזק כבד נגרם לדירה.

בסמוך לשעה 11:50 התקבל דיווח במוקד 102 על שריפת דירה ברחוב חגי הנביא, רמת בית שמש ג’. צוותי כיבוי ממרחב בית שמש הוזנקו למקום והחלו בפעולות לכיבוי האש וביצוע סריקות לאיתור לכודים או נפגעים.

בשריפה ב”ה לא היו נפגעים, אך נזק כבד נגרם לדירה, וחוקר דליקות הוזמן למקום לחקור את נסיבות פרוץ השריפה.

רשף רועי וקנין, מפקד האירוע: “קיבלנו קריאה על שריפת דירה ברחוב חגי הנביא ברמת בית שמש ג׳. כשהגענו למקום, התחלנו מיידית בפעולות לכיבוי האש, כאשר מוקד השריפה היה באחד מחדרי השינה. פעלנו במהירות והצלחנו להשתלט על השריפה, לאחר סריקות מקיפות בדירה, לא נמצאו לכודים”.

מערך ההסברה של כבאות והצלה לישראל שבים ומזכירים לציבור את חשיבות התקנת גלאי עשן מצילי חיים בבתים.

 

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

ראש הממשלה נתניהו בכתר החרמון בסוריה: ״לא ניתן לשום צבא טרור להתבסס בגבולנו. אנחנו מחויבים להכריע את משטר הטרור באיראן – ואנחנו נעשה את זה״.

לידיעה המלאה »
מחוץ לבית שמש

טרופר והנדל מתפצלים – טרופר בדרך לאייזנקוט

מפלגתם המשותפת של חילי טרופר ויועז הנדל, ‘בית ציוני’ לא החזיקה מעמד יותר מידי, וחילי טרופר בפליק פלק נוסף. לאחר שעזב את גנץ אך לפני כארבעה חודשים, טרופר עוזב את הנדל וצפוי לחבור למפלגתו של אייזנקוט. 

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן