בית שמש תצורף למרכז הבקרה הירושלמי לתחבורה

בית שמש תצורף למרכז הבקרה הירושלמי לתחבורה, הסכם שיביא לבניית נתצי"ם ברחבי העיר ובכך להעביר את התחבורה הציבורית במהירות ללא פקקים וללא עיכובים.

בתחילת השבוע התקיימה במשרד התחבורה פגישת עבודה עם ממונה התחבורה חמוה”ע אברהם פרנקל, מנכ”ל העירייה אוהד שגב, רל”שית רה”ע  רבקה רביץ, תמר בר שי מנהלת מחלקת תנועה, בני לוינשטיין אחראי מדור תחב”צ וצוות משותף של העירייה ומשרד התחבורה, צוות אב לתחבורה, רכבת ישראל, נתיבי איילון, עמק איילון ועוד. לקידום חתימת הסכם גג ‘המאיץ’ עם עיריית בית שמש בהמשך לפגישת השרה רגב בעיר לפני מספר שבועות.

הסכם שיביא לבניית נתצי”ם ברחבי העיר ובכך להעביר את התחבורה הציבורית במהירות ללא פקקים וללא עיכובים. הצוותים דנו בקידום ההסכם לקראת חתימה לטובת התחבורה הציבורית בעיר.

לאחמ”כ ביקר חבר המועצה הרב פרנקל ב מנת”י – מרכז ניהול בקרה ופיקוח של התחבורה והתנועה במרחב ירושלים, לקראת חיבור מערכת הרמזורים המתוכננת של בית שמש למערכת מטרופולין ירושלים.

הרב פרנקל סייר במקום ועשה היכרות עם המערכות ששולטות על כל התחבורה הציבורית, התנועה והמנהרות, הרמזורים והמצלמות באזור הבירה – מערכת מרשימה מאד.

הרב פרנקל: “אמשיך לעשות את כל המאמצים לשינוי מצב התחבורה הציבורית בעיר לרווחת תושבי בית שמש, אמנם זה תהליך, ויקח זמן עד לביצוע והשלמת הפתרונות, אבל בראיה קדימה – התחבורה בעיר הולכת למקום טוב בהרבה, מאמין שבקרוב יגיע הזמן ואפילו בעלי הרכבים יעדיפו להשתמש בתחבורה ציבורית”.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

כל המי ומי: צמרת הנהגת הציבור החרדי בחתונת בנו של מ”מ ראש העיר שמעון גולדברג

מאות משתתפים, בהם אדמו”רים, רבנים, חברי כנסת, אישי ציבור, ראשי קהילות, יזמים, קבלנים וחברי הנהלת עיריית בית שמש, השתתפו הערב בשמחת נישואי בנו של יו”ר הסיעה החסידית וממלא מקום ראש

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן