ברוך דיין האמת: בת הדיין נפטרה בגיל 28 והותירה 4 יתומים

נפטרה מרת חנה דיאמנט ע"ה, בתו של דומ"ץ תולדות אברהם יצחק הגאון רבי נתנאל ברנסדורפר, בגיל 28 בלבד. היא הותירה ארבעה יתומים

בקהילת תולדות אברהם יצחק בעיר קיבלו את הבשורה הקשה והמרה על פטירתה של האישה החשובה והצעירה מרת חנה דיאמנט ע”ה, בתו של הדומ”ץ הגאון רבי נתנאל ברנסדורפר, בגיל 28 בלבד.

אביה הדומ”ץ משמש כרב שכונת ‘קנה בושם’ בבית שמש, בן הגאון רבי מאיר ברנסדורפר זצ”ל, בכל ה’קנה בושם’ וחבר בד”ץ העדה החרדית.

המנוחה ע”ה נפטרה לאחר שנה של סבל וייסורים עקב המחלה הנוראה ל”ע. בערב שבת האחרונה חלה הידרדרות במצבה וכבר התאסף מניין בביתה.

בעל המנגן הנודע מבית שמש אהרל’ה סמט הגיע לשמח אותה ברגעים האחרונים. היא שרדה עוד כמה ימים, עד שהחזירה אמש את נשמתה ליוצרה.

היא נישאה לבעלה הרב מרדכי שלום דיאמנט, והתגוררו בקריית החסידות בהר יונה-נוף הגליל.היא הותירה אחריה ארבעה יתומים רכים.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

כתב אישום נגד תושב העיר שחיבל בכלי הנדסי בהפגנה ביהוד

המשטרה הגישה כתב אישום נגד תושב רמת בית שמש ד’ בן 41, אב לעשרה ילדים לאחר שלפני שבוע וחצי נעצר באתר ההפגנה ביהוד, בחשד כי הזיק לכלי רכב כבד שהיה במקום, איים על אחד העובדים והסיג גבול בעצם כניסתו למתחם.

לידיעה המלאה »