צילום: דוברות עיריית בית שמש

מ”מ מהנדס העיר סיים היום את תפקידו

מ"מ מהנדס העיר ואדריכל העיר בשנים האחרונות, אוהד כהן, סיים היום (ראשון) את תפקידו במפגש פרידה בלשכת ראש העיר.

מ”מ מהנדס העיר ואדריכל העיר בשנים האחרונות, אוהד כהן, סיים היום (ראשון) את תפקידו במפגש פרידה בלשכת ראש העיר.

ראש העיר שמואל גרינברג, ומ”מ וסגן רה”ע ומחזיק תיק הנדסה שמעון גולדברג, הודו לכהן על שירותו למען תושבי בית שמש כמהנדס וכאדריכל העיר ואיחלו לו הצלחה גדולה בהמשך דרכו.

מרחבי האתר
נדל"ן

האם בית שמש תעקוף את תל אביב? גרינברג בראיון ל”סודות הנדל”ן” • וידאו

בית שמש ממשיכה לעמוד במרכז ההתעניינות של משקיעים וחברות נדל”ן גדולות, כאשר העיר, שנמצאת בתנופת צמיחה מואצת, שואפת להפוך לאחד המוקדים המרכזיים של ההתחדשות העירונית בישראל. עם קצב גידול האוכלוסייה

לידיעה המלאה »
בקהילה

מעמד חנוכת ת”ת ‘חשקת שמואל’ בהשתתפות ראש הישיבה הגר”ש אלתר

במעמד חנוכת ת”ת ‘חשקת שמואל’ בבית שמש הצביע ראש הישיבה הגר”ש אלתר על הדמעות שמוזילות האמהות: “זו ‘אמת המים’ שעוברת תחתיך, נהר הדמעות של האמהות”. נציג ‘שלומי אמונים’ זכה לשבחים מראש הישיבה הגר”ש אלתר אף שלא נכח במקום. גם ראש העיר זכה למחמאה מקורית.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן