צילום: תיעוד מבצעי כב"ה מחוז ירושלים

שריפה פרצה סמוך לתחנת הדלק בל וישיבות

כוחות גדולים של כיבוי והצלה פועלים בשעה זו בשריפה שפרצה בשטח פתוח ושמתקרבת לתחנת הדלק 'בל' ולמוסדות לימוד.

סמוך לשעה 17:15 התקבל דיווח במוקד 102 על שריפה בשטח פתוח בסמוך לשדרות הרב הרצוג לבין כביש 3855. השריפה שטרם הושג עליה שליטה מתפשטת לכיוון תחנת הדלק בל, ולמקום הוקפצו תשעה צוותי כיבוי ממרחב בית שמש לנסות לעצור את השריפה בטרם תגיע לתחנת הדלק.

לאחר הערכת מצב הוחלט לפנות את הקרוואנים של מוסדות החינוך שנמצאים בסמוך לשריפה. כוחות הכיבוי פועלים כדי להשתלט על השריפה ולמנוע את התפשטותה.

בחורי ישיבה שלומדים בקרוואנים ניסו תחילה לעזור בכיבוי באמצעות צינור מים, אולם האש חזקה מכדי, וכוחות הכיבוי הורו לה להתפנות מהמקום.

 

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

ח"כ עופר כסיף הורשע בתקיפת שוטר בנסיבות מחמירות

בית משפט השלום בירושלים הרשיע הבוקר (חמישי) את חבר הכנסת עופר כסיף בתקיפת שוטר בנסיבות מחמירות, בעקבות עימות עם שוטרים במהלך הפגנה בדרום הר חברון בשנת 2022. על פי כתב האישום, כסיף פגע ברגלו של שוטר באמצעות רכבו ובהמשך חבט בראשו. בתגובה להרשעה טען כסיף כי מדובר ב"נדבך נוסף ברדיפה פוליטית מתמשכת וגלויה".

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן