צילום: דוברות המשטרה

נתפס ונעצר נוהג בבית שמש לאחר שנפסל רשיונו

תביעות התעבורה הגישו כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים נגד נהג תושב אבו גוש שנתפס נוהג בפסילה בבית שמש.

תביעות התעבורה הגישו כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים נגד נהג תושב אבו גוש שנתפס נוהג בפסילה של בימ”ש. במהלך פעילות של שוטרי ימ”ר אגף התנועה בבית שמש, נעצר נהג לבדיקה במהלכה התברר כי הנהג תושב אבו גוש (38) פסול לנהיגה ע”י בימ”ש.

הנהג נעצר והוגש נגדו כתב אישום בהליך מהיר, הנהג נשלח למעצר בית. רכבו הושבת ל-30 יום.

מהמשטרה נמסר כי נהיגה בזמן פסילה מהווה הפרה חמורה של החוק ומסכנת את ציבור הנהגים. אגף התנועה פועל לאתר נהגים אלה ולהרחיקם מהכביש, במטרה להגביר את ההרתעה ולשמור על חיי ציבור משתמשי הדרך.

מרחבי האתר
מחוץ לבית שמש

הותר לפרסום: נחשפו למידע מסווג והימרו על תקיפה באיראן

אזרח ואנשי מילואים שנחשפו למידע מסווג, החליטו להמר על תקיפה באיראן באמצעות אתר הימורים. שב”כ והמשטרה עלו עליהם והם נעצרו. הבוקר (חמישי) הוגש כתב אישום נגד שניים מהם בגין עבירות ביטחוניות חמורות

לידיעה המלאה »