צילום: דוברות כב"ה

המשפחה הגיע להודות: תודה, שהצלתם את חיינו

רגעים מרגשים היום (רביעי) בתחנת הכיבוי רמת בית שמש, כאשר משפחה שחולצה משריפה בדירתם לפני כשבועיים, חזרה לבקר את לוחמי האש שהצילו אותה.

רגעים מרגשים היום (רביעי) בתחנת הכיבוי רמת בית שמש, כאשר משפחה שחולצה משריפה בדירתם לפני כשבועיים, חזרה לבקר את לוחמי האש שהצילו אותה.

האירוע התרחש ברמת בית שמש א, בסביבות השעה 5:10 בבוקר. צוותי הכיבוי שהגיעו למקום זיהו עשן סמיך מיתמר מהדירה, שם נלכדה משפחה בת 8 נפשות במרפסת. לוחמי האש פעלו במהירות וחילצו את בני המשפחה, אחד אחד, דרך המנוף וחדר המדרגות, כל בני המשפחה חולצו בשלום.

בביקור מרגש, חזרה המשפחה לתחנת הכיבוי והביעה את תודתה הכנה ללוחמים שהצילו את חייהם. ילדי המשפחה העניקו ללוחמים ציורים מיוחדים שציירו, ובהם הקדשות מרגשות, וההורים העניקו להם תשורה כמחווה של הערכה.

רשף רועי וקנין, ממלא מקום מפקד תחנת רמת בית שמש, סיפר: “המשפחה מאוד התרגשה. הם ממש פרגנו לנו על קור הרוח, ההבנה והרגיעה של הלכודים במהלך האירוע.”

לדברי וקנין, המפגש היווה סגירת מעגל מרגשת עבור המשפחה והלוחמים כאחד. “סיפרנו להם על החוויה שלנו מהאירוע ועל סיפור המקרה. המשפחה הודתה לנו, ואנחנו שמחים שהצלחנו להציל אותם”.

הביקור המרגש מדגיש את הקשר החזק והייחודי בין לוחמי האש לבין האזרחים שהם מצילים. זוהי תזכורת חשובה לאומץ הלב, המקצועיות והמסירות של לוחמי האש.

מרחבי האתר
בקהילה

משרד הבריאות: חולה חצבת נסע בקו 681 בין בני ברק לבית שמש • כל הפרטים

משרד הבריאות פרסם הערב (שלישי) התרעה לציבור בעקבות חשיפה לחולה חצבת שנסע בתחבורה ציבורית בתקופה המדבקת של המחלה. על פי ההודעה, מדובר בנסיעות בקו 681: בתאריך 15.8.2025: מבני ברק לבית

לידיעה המלאה »
חדשות בית שמש

נמצאה פריצת דרך: בתי הספר “אשירה” ו”שירו למלך” יעברו למבנה חדש

לאחר שבועות של חוסר ודאות ולחץ גדול בקרב הורי תלמידי בתי הספר “אשירה” ו”שירו למלך”, הושג פתרון מוסכם שיבטיח את עתידם: מוסדות החינוך יעברו לפעול במבנה “נוגה”.בהודעה אישית ששיגר ראש

לידיעה המלאה »