צלום: דוברות שס

ראש העיר ממשיך בפגישה עם רבנים – הערב עם הגר״א סאלים

ראש העיר הגיע הערב למעונו של חבר מועצת חכמי התורה הגר"א סאלים, ואמר ״הרב ירווה ב-5 שנים הקרובות הרבה נחת מבית שמש״. 

ראש העיר הנבחר שמואל גרינברג, ממשיך בסבב פגישות עם הרבנים להודות להם על התמיכה בו. הערב (רביעי) עלה למעונו של חבר המועצת הגר״א סאלים, כשיחד עימו יו״ר ש״ס בעיר יצחק אלמליח, ונציג ש״ס בעיר אהרן כהן. בפגישה הודה גרינברג על התמיכה שקיבל מהנהגת שס, וביקש להתבדרך להמשך הקדנציה.

הגר״א סאלים אמר לראש העיר כי ״בית שמש תהווה דוגמא לכל מקום בארץ, שהאחדות של כל המגזרים בציבור החרדי היא חשובה ביותר ומביאה את ההצלחה והסיעתא דישמיא״. ראש העיר גרינברג השיב לראש הישיבה: ״הרב ירווה ב-5 שנים הקרובות הרבה נחת מבית שמש״.

מרחבי האתר
בקהילה

בריכה טיפולית פורצת דרך: הידרותרפיה לכל תושבי העיר

ביום שלישי השבוע נחנכה הבריכה ההידרותרפית הראשונה, בפיקוח משרד הבריאות ובניהולה של עמותת פתחיה. טקס הפתיחה והסיור במקום התקיימו בנוכחות ראש העיר, הרב שמואל גרינברג, סגן ראש העיר, חנוך דרגנר,

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן