דילוג לתוכן

רב קהילת חב”ד מתנער מהתמיכה באחד המועמדים

בימים האחרונים הוצג כי חב"ד תתמוך באחד המועמדים, אמש (מוצש"ק) הוציא קב קהילת חב"ד הודעה לפיה הוא אינו תומך במועמד, ואל לה לחב"ד להתערב פומבית בבחירות.

אמש (מוצש”ק) הוציא רב קהילת חב”ד ברמה א’, מכתב לקהילת חב”ד, שבו הוא מבקש להבהיר כי אינו תומך במועמד כזה או אחר לראשות העיר, זאת לאחר שבימים האחרונים התפרסמו הודעות על כך שהוא כביכול תומך באחד המועמדים.

במכתבו כתב הרב מיכאל שלמה אבישיד שליט”א, כי “היות והתפרסמו פרסומים שיכולים להטעות בנוגע לעמדתי, לכן אגיד שוב, דעתי היא ברורה, והיא שאין לחב”ד להתערב פומבית בבחירות, ולכן אם  מתפרסם בשמי בפומבי שאני תתומך בראש עיר פלוני או מפלגה פלונית דעו לכן שאינו נכון כלל וכלל.

לצד זאת הדגיש הרב אבישיד, כי “דעתו של הרבי, הייתה כי שכל אחד ואחת ייצאו להצביע ביום הבחירות”.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

באירוע מיוחד: הצדיעה למשפחות המילואים בהפנינג גדול

השבוע ביום שלישי צוין ברחבי הארץ יום ההוקרה הרשמי לחיילי המילואים ומשפחותיהם. גם עיריית בית שמש קיימה אירוע מיוחד לכבוד המשפחות, הפנינג מרגש ומושקע בסימן “משפחה נינג’ה”, בהשתתפות למעלה מ-400

לידיעה המלאה »