בג"צ. תמונת ארכיון. צילום: לדעת

הפרקליטות משכה בקשתה מנתיחת גופת הבחור

פרקליטות המדינה משכה זמן קצר לפני תחילת הדיון בבג"צ, את בקשתה מאתמול לנתח את גופת הבחור הבחור חיים שמואל מאיר ויצהנדלר ז״ל.

דרמה בבג”צ. דקות ספורות לפני תחילת הדיון, הודיעה נציגות הפרקליטות לנציג המחלקה המשפטית של זק”א עו”ד דרור שוסהיים כי המשטרה חוזרת בה מבקשתה לנתח את גופת הבחור חיים שמואל מאיר ויצהנדלר ז״ל, בן ה-13 שנפטר אתמול בביתו שבשכונת חפציבה בעיר.

בעקבות כך, גופתו שוחררה לפני זמן קצר מהמכון לרפואה משפטית באבו כביר, לאחר צילום CT ודגימות דם. הלוויתו תתקיים היום (רביעי) בשעה 16:00 בבית הלוויות ׳שמגר׳ ומשם לחלקת חסידים דרום, בהר המנוחות שם ייטמן.

 

מרחבי האתר

נהג אמבולנס העביר לאיראן מידע על היערכות בתי החולים

מוחמד תיתי, תושב בענה בן 34, נעצר בחשד כי ביצע משימות עבור איראן, כשבין היתר ניצל את היותו נהג אמבולנס בעל גישה לבתי חולים, ותיעד היערכות בשעת חרום. כמו כן חשוד בתיעוד במושב בו התגוררה אישיות ביטחונית בכירה.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן