צילום: דוברות המשטרה

הפלסטיני שמכר תרנגולות הלילה – הוברר כשב”ח

מוכר התרנגולות למנהג הכפרות הלילה, הוברר כשוהה בלתי חוקי. המשטרה עצרה אותו והוא יובא היום להארכת מעצר.

לפנות בוקר (ראשון) התקבל דיווח על אדם חשוד שהגיע אל השכונה החרדית בבית שמש למכירת ארגזים בהם תרנגולים ותרנגולות. שוטרי תחנת בית שמש שהוזעקו, איתרו את החשוד במקום והחלו בבירור נסיבות המקרה.

בדיקה מהירה העלתה כי מדובר בפלסטיני שוהה בלתי חוקי, תושב נפת שכם בשנות ה-20 לחייו, והוא הועבר לחקירה. חוקרי המשטרה הופתעו לגלות את בקיאותו במנהג הכפרות.

בחיפוש בכליו נתפס סכום כסף רב, אותו על פי החשד קיבל עבור המכירה. כמו כן התברר כי מדובר בפעם השלישית שבה נכנס לתחומי מדינת ישראל שלא כחוק ורק במהלך החודש החולף נתפס במרכז הארץ ונחקר על כך. בסיום חקירתו, החשוד יובא במהלך היום בפני בימ”ש לדיון בבקשת המשטרה להארכת מעצרו.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

לייטנר עצר את המוזיקה, וקהילת ‘אוהל תפילה’ פרצה בניגון “אחינו” • צפו

אמש (רביעי) נרשם רגע מרגש במיוחד במהלך שמחת בית השואבה בקהילת “אוהל תפילה”. מאות משתתפים, בהם רבני הקהילה, תושבים ואורחים רבים, רקדו ושמחו לצלילי התזמורת של האחים סלומון – כאשר לפתע ביקש משנה לראש העיר יו”ר דרך, מוטי לייטנר, לעצור את המוזיקה.

לידיעה המלאה »