צילום: דוברות המשטרה

תושב העיר נתפס נוהג במהירות חריגה של 198 קמ”ש

נהג תושב בית שמש בן 22 נתפס נוהג במהירות חריגה של 198 קמ"ש. הוא נעצר רישיונו נלקח והוא צפוי להישפט.

במהלך פעילות של שוטרי משטרת התנועה הארצית בגזרת ירושלים בכביש 1 סמוך למחלף הראל כנגד עבירות הגורמות לתאונות דרכים נקלט במכשיר למדידת מהירות, רכב הנע במהירות מופרזת של 198 קמ”ש.

הנהג תושב בית שמש (22), נחקר ונשלח למעצר בית ובכוונת התביעה המשטרתית להגיש נגדו כתב אישום. רשיון הנהיגה נפסל ל-30 ימים.

מהמשטרה נמסר כי נהיגה במהירות מופרזת מהווה סכנה ממשית לנהג ולמשתמשי הדרך. הסיכוי לתאונה במהירות חריגה גובר והפגיעה מחמירה עד לכדי תאונה קטלנית. אנו ממשיכים לפעול בהחמרה כלפי עבירות מסכנות חיים ועושים מאמצים רבים למצות את הדין עם מבצעי העבירות.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

כל המי ומי: צמרת הנהגת הציבור החרדי בחתונת בנו של מ”מ ראש העיר שמעון גולדברג

מאות משתתפים, בהם אדמו”רים, רבנים, חברי כנסת, אישי ציבור, ראשי קהילות, יזמים, קבלנים וחברי הנהלת עיריית בית שמש, השתתפו הערב בשמחת נישואי בנו של יו”ר הסיעה החסידית וממלא מקום ראש

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן