גפני יגיע במוצ”ש לכנס בחירות ראשון של גרינברג

יו"ר דגל התורה ח"כ משה גפני, יגיע במוצ"ש לכנס בחירות ראשון של שמוליק גרינברג, המועמד החרדי לראשות העיר בית שמש. הכנס מיועד לגבאים וראשי קהילות בעיר.

לאחר השקת הקמפיין השבוע, במוצאי שבת ייערך כינוס ראשון של המועמד החרדי לראשות העיר שמוליק גרינברג, כאשר מדובר בכנס גבאים וראשי קהילות שייערך בבית הכנסת ‘בית אביי’ שברמה ג’.

אל הכינוס צפוי להגיע יו”ר דגל התורה משה גפני, שצפוי לשאת דברים בגין ההחלטה שהתקבלה להריץ מועמד חרדי בבית שמש, כשהוא יסביר את חשיבותם של ראשי הקהילות וגבאי בית הכנסת בדירבון האנשים, ובשל כך ההחלטה לקיים את הכינוס הראשון בעיר לגבאים וראשי הקהילות.

בכינוס צפויים לקחת חלק גם מנחם שפירא, המנהל את המחלקה המוניצפאלית בדגל התורה, ומי שמחזיק כיום בתפקיד סגן ראש עיריית בני ברק. כמו כן חברי מועצה מטעם דגל התורה יקחו חלק בכינוס.

מרחבי האתר
חדשות בית שמש

העירייה ומשרד השיכון קיבלו החלטות אסטרטגיות חדשות לפיתוח העיר

העיריה ומשרד הבינוי והשיכון ממשיכים לקדם את פיתוח העיר עם שורה של החלטות אסטרטגיות שהתקבלו בפגישה מקצועית שהתקיימה אתמול (שני). במוקד הדיון עמדו נושאים מרכזיים כגון פיתוח אזורי תעשייה, תוספת

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן