אירוע אלימות קשה ברחוב הרב מבריסק התרחש הערב מעט לאחר השעה עשר. ממד”א נמסר כי בשעה 22:09 התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א במרחב ירושלים על פצוע מאירוע אלימות ברחוב הרב מבריסק בבית שמש. חובשים ופראמדיקים של מד”א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי”ח שערי צדק גבר בן 27 במצב קשה עם פציעה חודרת.
חובש רפואת חירום במד”א אליקים שישא ופאראמדיק מד”א יובל רון סיפרו: “הפצוע שסבל מפציעה חודרת ומדממת בגופו שכב בחדר המדרגות כשהוא בהכרה. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים, חבישות ומתן תרופות ופינינו אותו להמשך טיפול בבית החולים כשמצבו קשה.”
צבי מאיר מרקסון ויחיאל רוזנברג חובשי איחוד הצלה מסרו: “לדברי השכנים הוא אותר מדמם בחדר המדרגות של מבנה מגורים לאחר שנפצע מאלימות. הענקנו לו סיוע ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים שערי צדק בירושלים במצב קשה”.